LAJMET E MBRËMJES

VV-ja e Guxo reagojnë për tenderin 12-milionësh të Komunës së Prishtinës

Foto: Alban Bujari \ KOHA
 

Përveçse nuk është diskutuar fare në Kuvendin Komunal të Prishtinës, projekti për të themeluar Shërbimin e Arkitektit të Prishtinës po konsiderohet tejet i shtrenjtë dhe i panevojshëm.

Të ndahen 12 milionë euro për një projekt të tillë, është nënçmim i punës së shumë profesionistëve në komunë, thonë asamblistët nga radhët e opozitës.