LAJMET E MBRËMJES

Opozita kritikon Qeverinë për shtyrjen e zbatimit të reciprocitetit me Serbinë

Nenkryetarja e PDK-se, Vlora Citaku
Foto: Alban Bujari \ KOHA
 

Bashkimi Evropian e ka cilësuar shqetësuese situatën e krijuar në pjesën veriore të Kosovës, pas kundërshtimeve të qytetarëve serbë për masën e reciprocitetit.

Zëdhënësi i Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme, Peter Stano, ka thënë se mënyra e vetme për të zgjidhur mosmarrëveshjet mes dy shteteve janë dialogu dhe negociatat.