LAJMET E MBRËMJES

Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut drejt anëtarësimit në BE

 

Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut kanë nisur zyrtarisht negociatat për anëtarësimin në Bashkimin Evropian. Në konferencat e përbashkëta është vlerësuar puna e bërë, derisa është thënë se Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut e pret një rrugë e re e reformave që duhet bërë e po ashtu një varg përfitimesh nga BE-ja.

Një rrugëtim i ri për Shqipërinë ka nisur këtë të martë.

Me hapjen e negociatave për anëtarësim me Bashkimin Evropian, Shqipëria është një hap larg anëtarësimit në BE.