LAJMET E MBRËMJES

Ministria cakton çmimet tavan për derivate çdo 24 orë

 

Çmimet e derivateve kanë pasur një ndryshim të lehtë në fillim të javës. Për dallim nga herët e tjera kur çmimi vendosej nga tregtarët, këtë të hënë kjo u bë nga Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë.

Bazuar në Udhëzimin Administrativ që rregullon çmimin e derivateve, i cili ka hyrë në fuqi dy ditë më parë, Ministria çdo 24 orë do të përcaktojë çmimet maksimale të dizelit, benzinës dhe gazit.