Kulturë

“Foto Flaka” mbledh fotografët nga të gjitha trojet shqiptare

“Foto Flaka” mbledh fotografët nga të gjitha trojet shqiptare

“Foto Flaka”, manifestim përcjellës në kuadër të “Flakës së Janarit 2018”, ka mbledhur fotografë nga të gjitha trojet shqiptare, të cilët i kanë ekspozuar fotografitë e tyre në Teatrin e Gjilanit dhe aty vizitorët do të mund t’i shohin deri në përfundimin e manifestimit, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Burim Baftiu, organizator, ka thënë se “Foto Flaka” do të qëndrojë e hapur prej 20 deri më 27 janar, kur do të ndahet çmimi për fotografinë më të mirë dhe filmin më të mirë, transmeton Koha.net.