Kulturë

Artisti që s’mund të jetojë pa grafite

I shtrirë në bari përballë objektit ku është duke punuar, Fat Heat dëgjon muzikë me kufje në vesh. Kur ia merr mendja se ka pushuar mjaft, ngrihet për t’i përvjelë mëngët dhe merr ngjyrën e kaltër me vete.

Do të punojë mjetet që i duhen një kimisti për t’i përzier lëndët, me të cilat bën eksperiment. Pasi që ngjitet shkallëve ku do të përdorë sprejin tërheq vërejtjen sa i përket fotografive, shkruan sot Koha Ditore.