Kulturë

Ka ndërruar jetë albanologu i shquar Robert Elsie

 

Albanologu i shquar kanadez me origjinë gjermane, Robert Elsie, ka vdekur.

Elsie, është mbase emri më i dëgjuar ndër albanologët e fundshekullit të njëzet dhe fillimshekullit njëzetenjë, raporton KTV.