Kulturë

Hapet në Prishtinë ekspozita “Bashkëjetesa ndërfetare, vlerë e trashëgimisë”

Është hapur në Prishtinë ekspozita me temën “Bashkëjetesa ndërfetare, vlerë e trashëgimisë”, qëllim i së cilës është promovimi i trashëgimisë dhe vlerave kulturore shqiptare.

Kjo ekspozitë që do të zgjasë deri me 5 shtator dhe është organizuar nga Shoqata Kulturore “Dardania”, transmeton ksp.