Kulturë

Java Amerikane e Kulturës sjell në Tiranë aktorin RJ Mitte

“I ftuari ynë i nderit gjatë Javës Amerikane është ylli i Hollywoodit, aktori i Breaking Bad, RJ Mitte. I njohur për rolin e tij si Walt Jr. në serialin fitues të çmimit ‘Emmy’ ‘Breaking Bad’, RJ theu stereotipat dhe ndryshoi mendësi me pozitivitetin e tij...”, shkruhet në njoftimin e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri
 

Ylli i serisë “Breaking Bad”, RJ Mitte, do të jetë në Shqipëri në kuadër të Javës Amerikane në Kulturës. Organizimi “Javët Ndërkombëtare të Kulturës” në javën e ardhshme do t’i takojë artit amerikan.

Për këtë, Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri ka njoftuar se nga data 10 deri më 14 tetori në Tiranë do të ketë muzikë amerikane, filma e aktivitete të tjera.