Kulturë

Edicioni i XVI i “DokuFestit” ndez zyrtarisht ekranet e mëdha

Ka filluar edicioni i 16-të i festivalit ndërkombëtar të filmit dokumentar dhe të shkurtër “DokuFest”.

Skena e “DokuFestit”, këtë vit në hapjen e saj mori pamjen e alienëve, ku Eroll Shporta, nisi hapjen me një fjalim.