Kulturë

Mbi 200 filma pjesë e edicionit të 16-ë të Doku Festit

Foto: Koha / arkiv

Më shumë se 200 filma do të jenë pjesë e edicionit të 16-të të festivalit të filmit, Doku Fest.

Këtë vit, fokus i festivalit është e ardhmja për të cilën organizatorët shpresojnë të jetë më e mirë dhe të rrisin optimizmin për të ardhmen përmes këtij programi, raporton KTV.