Kulturë

“Kamer Fest” rikthehet pas dy vjetësh me romantizëm

“Gjigantët romantikë” është titulluar koncerti i parë i edicionit të sivjetmë të “Kamer Festit”, ku disa nga artistët më të njohur të muzikës kamertale shqiptare kanë sjellë para publikut dy nga veprat e kompozitorëve më të shquar të periudhës së romantizmit, të gjermanëve Johannes Brahms dhe Robert Schumann

Pas dy vjetësh mungesë, skenës së muzikës klasike të Kosovës i janë rikthyer tingujt e muzikës kamertale.

 

Pas dy vjetësh mungesë, skenës së muzikës klasike të Kosovës i janë rikthyer tingujt e muzikës kamertale.

“Gjigantët romantikë” është titulluar koncerti i parë i edicionit të sivjetmë të “Kamer Festit”, ku disa nga artistët më të njohur të muzikës kamertale shqiptare kanë sjellë para publikut dy nga veprat e kompozitorëve më të shquar të periudhës së romantizmit, të gjermanëve Johannes Brahms dhe Robert Schumann.