Kulturë

Abott: Gjuha shqipe është e veçantë dhe e rrallë

 

Mbi 100 pjesëmarrës nga vende të ndryshme të botës do t’i mirëpresë sivjet Seminari Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare.

Ngjarja më e madhe shkencore do të mirëpresë albanologë botërorë që për 11 ditë do të shpalosin studime për gjuhën, letërsinë e kulturën shqiptare.