Kulturë

Qipro në Eurovision me këngën e kompozuar nga Fatjon Miftari

 

Fatjon Miftari do ta përfaqësojë Qipron në Eurovision, si kompozitor dhe producent i këngës përfaqësuese.

Këtë e bëri të ditur vet ai, nëpërmjet Facebookut, ku tha se pjesë e këngës janë emra të mëdhenj të muzikës si Alex P, Arash, Eyelar Mirzazadeh, Robert Uhlmann dhe Viktor Svensson.