Kulturë

Artikujt informativë e analitikë për familjen Jashari përmblidhen në një libër

 

Mesditën e sotme në hapësirat e Bibliotekës Kombëtare dhe me organizim të këtij institucioni është promovuar “Libri i Kujtesës: Familja Jashari”.

Libri përfshin artikuj të gazetave dhe revistave kosovare që nga dhjetori i vitit 1991 deri në mars 1998, gazeta të cilat ruhen në arkivat e Bibliotekës Kombëtare e Kosovës.