Kulturë

Jehon Gorani në filmin “Kursk” me aktorin e famshëm Colin Firth

Aktori kosovar Jehon Gorani është pjesë e filmit “Kursk”, me skenar të Robert Rodat e me regji të Thomas Vinterberg, shkruan KultPlus.

Filmi flet për fatkeqësi nënujore dhe neglizhencën e qeverisë, ku përderisa marinarët luftojnë për mbijetesë, në anën tjetër familjet e tyre ballafaqohen me dëshpërim, ku pengesat politike pamundësojnë shanset për ti shpëtuar ata.