Shqiptarët në fotot e huaja

05 July 2017 11:43

Duke nisur nga gjysma e dytë e shekullit të 19, imazhet e Shqipërisë dhe shqiptarëve janë fiksuar në letër fotografike nga studiues, gazetarë, ushtarakë apo misionarë të huaj.

Të nxjerra vitet e fundit nga arkivat e private apo publike të Evropës, siç transmeton abcnews, këto fotografi sjellin një shqiptar krejt origjinal, - madhështor në trimëri dhe respektimin e traditave, por edhe skajshmërisht të varfër materialisht dhe mendërisht…

 

Komentet

Shto koment

Të ngjashme