Filmi “Granatë” me Ilire Vincën, tani edhe online

Filmi “Granatë” me Ilire Vincën, tani edhe online

26 June 2017 15:36

Për shkak të Javës Botërore të Refugjatëve, një javë kjo që na bën të reflektojmë edhe njëherë për numrin e madh të refugjatëve në mbarë botën, filmi “Granatë” është online dhe mund të shihet nga çdokush.

Filmi me regji nga Ornela Peka është një dramë artistike e bazuar në një ngjarje të vërtetë, një histori që e kanë përjetuar shumë njerëz, dhe që ka të bëjë me largimin nga vendi yt drejt një destinacioni shpesh të paditur.

Në këtë film luan edhe aktorja kosovare Ilire Vinca.

Ornela është një regjisore e re që po ndërton karrierën e saj në Londër. Ishte e vogël kur kishte shkuar si refugjate nga Shqipëria në Londër, e tashti, pikërisht kjo temë po e rikthen atë në vendin prej ku edhe kishte dalë, duke besuar që do ta prezantoj në gjithë Evropën, por edhe në Amerikë.

Granatë from Ornela Peka on Vimeo.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme