Djali i malit baba, historia e një arkitekti që la gjurmë

26 June 2017 09:00

Ai realizoi vepra të shumta në zemër të Perandorisë Osmane në shekullin XVI dhe atë të XVII, por nuk harroi kurrë vendin nga ku vinte, për të cilin u përpoq të jepte gjithçka.

Kush ishte kryearkitekti që sot njihet shumë pak, pavarësisht realizimeve të tij në Shqipërinë e kohës?

TCH net më parë dha një dokumentar për të, të cilin po transmetojmë edhe ne.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme