Kulturë

Artpolisi sjell premierën e “Totem dhe Tabu” në TKK

Foto: Meddy Huduti
 

Qendra për Art dhe Komunitet do të prezantojë premierën e shfaqjes dans teatër “Totem dhe Tabu” në Teatrin Kombëtar të Kosovës, me koreografi nga Robert Nuha dhe dramaturgji të Zana Hoxhës.

Shfaqja do të mbahet të martën me 18.05.2021, në ora 19:30.