Kulturë

Takimet me presidentin Ibrahim Rugova

Ibrahim Rugova në prill të vitit 1989

Më 21 janar bëhen 15 vjet nga vdekja e presidentit historik të Kosovës, dr. Ibrahim Rugova.

 

Më 21 janar bëhen 15 vjet nga vdekja e presidentit historik të Kosovës, dr. Ibrahim Rugova.

Ai u nda fizikisht, por vepra e tij monumentale për liri, pavarësi dhe demokraci do të jetojë përjetësisht, edhe për gjeneratat pas nesh.