Kulturë

Promovohet botimi i veprës së plotë të Anton Çettës

Promovohet botimi i veprës së plotë të Anton Çettës
 

I botuar para më shumë se një muaji, kompleti 13-vëllimësh me veprën e Anton Çettës është promovuar sot në mjediset e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”.

Në vazhdën e aktiviteteve përkujtimore në “Muajin e Anton Çettës”, promovimi i veprës së plotë është cilësuar si vlerësim institucional i kontributit të gjerë të mbledhësit të folklorit dhe misionarit të pajtimit të gjaqeve.