Kulturë

“Jeta me COVID” për teatrot gjatë pandemisë

“Jeta me COVID” për teatrot gjatë pandemisë
 

Një nga sferat më të prekura gjatë COVID-it ka qenë kultura, në veçanti punonjësit e teatrove.

Ata janë përballur me mbyllje të gjata. Rrëfimet e tre artistëve të teatrove dhe mënyra se si pandemia ka ndikuar mes të tjerash edhe në kreativitetin e tyre do të shpërfaqen në episodin e radhës të “Jeta me COVID”, emision ky që për tetë javë rresht do të sjellë 16 rrëfime pandemie në tetë episode.