Kulturë

Lufta në Kosovë dhe strategjia e dyfishtë e masave politike dhe ushtarake

Lufta në Kosovë dhe strategjia e dyfishtë e masave politike dhe ushtarake

24 mars 1999

Ora 19.00 – Sulmet ajrore kundër ushtrisë jugosllave kanë filluar kundër qeverisë dhe politikës kriminale të Millosheviqit.