Kulturë

Shitje rekorde e memoareve të Obamës, brenda 24 orëve 890 mijë ekzemplarë

Shitje rekorde e memoareve të Obamës, brenda 24 orëve 890 mijë ekzemplarë

Gjatë 24 orëve të para, memoaret e ish-presidentit amerikan Baracka Obama, “Toka e premtuar” u shitën rreth 890 mijë ekzemplarë në SHBA dhe në Kanada, raportojnë mediat, transmeton Koha.net.

Ku libër, me çmimin 45 dollarë, është në rrugë të bëhet më i shituri në kategorinë e memoareve të presidentëve në historinë e re.