Kulturë

“Një fije shprese, një fije shkrepëse”, libri më i ri nga Ag Apolloni

 

Tragjeditë e dy nënave shqiptare takohen në romanin dokumentar të shkrimtarit Ag Apolloni.

Historitë e përndjekjes, shpërnguljes, dhunimit dhe vrasjeve të kryera nga serbët në luftën e fundit në Kosovë shpalosen në botimin e ri që u promovua të enjten mbrëma, në prani të publikut të kufizuar në numër.