Kulturë

Në Ferizaj i vihet gurthemeli pallatit të kulturës dhe inaugurohen fushat e tenisit

Në Ferizaj i vihet gurthemeli pallatit të kulturës dhe inaugurohen fushat e tenisit

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, të enjten ka qëndruar për vizitë në qytetin e Ferizajt. Së bashku me kryetarin e kësaj komune, Agim Aliu, kanë përuruar kompleksin e fushave të tenisit, investim kapital ky që ka kapur vlerën prej 100 mijë eurosh.

Përveç kësaj, u vendos edhe gurthemeli i pallatit të kulturës, qendër kjo multifunksionale, e cila do të do të përfshijë qendrën rinore, teatrin dhe bibliotekën.