Kulturë

Promovohet pulla postare “Heroinat e Kosovës”

Promovohet pulla postare “Heroinat e Kosovës”

Nga sot do të jetë në qarkullim pulla e re postare e titulluar “Heroinat e Kosovës”.

Kjo po i dedikohet sakrificës dhe guximit të grave të Kosovës të cilat dhanë kontributin e tyre për liri e gjithashtu 20 mijë viktimave të dhunës seksuale, ku sakrifica e tyre po pasqyrohet në vepër artistike të përshtatur në pikturën e kësaj pulle.