Kulturë

Kompozitori kosovar-autor i muzikës për videolojën “Hero.Coli”

 

Prishtinë, 9 qershor - Me një kompozim minimalist orkestral të realizuar me sint, kompozitori dhe pianisti i njohur kosovar, Liburn Jupolli, i cili po bën karrierë dhe njëherësh po përfundon studimet në Francë, është bërë pjesë e një projekti të ri. Bëhet fjalë për një videolojë.

“Hero.Coli” është videoloja e tetë me radhë, muzikën e së cilës Jupolli tashmë e ka kompozuar në kuadër të projekteve që bën në “GameLab” të qendrës “Centre for Research and Interdisciplinary” ku ai është duke përfunduar studimet master. “Hero. Coli”, Jupolli ka thënë se është një prej lojërave më të gjata për të cilën ka punuar deri më tani, pikërisht për shkak të niveleve që ka.