Kulturë

“Nëpër Film” me të rejat nga skena vendore e ndërkombëtare

“Nëpër Film” me të rejat nga skena vendore e ndërkombëtare
 

Lajme të shumta nga bota e filmit vendor dhe ndërkombëtar, janë pjesë e edicionit më të ri të emisionit “Nëpër Film”.

Sa i përket kinematografisë vendore, këtë javë emisioni fokusohet në disa informacione të cilat e kanë karakterizuar javën në Kosovë, si përzgjedhja e filmit “Exil” të Visar Morinës, si propozim i Kosovës për “Oscar”, triumfi i projektit të fundit të regjisorit Fatos Berisha, “Cirku Fluturues”, në festivalin e filmit “War on Screen” në Francë, ku u shpërblye me çmimin e jurisë “Grand Prix” dhe të tjerë. Ndërsa nga skena e filmit të huaj, këtë javë “Nëpër Film” fokusohet në projekte të ndryshme.