Kulturë

Rehabilitimi i Qendrës Mesjetare – rilindje për Beratin

Rehabilitimi i Qendrës Mesjetare – rilindje për Beratin

Qyteti i “një mijë dritareve” ka marrë pamjen e një kantieri pune. Restaurimi i objekteve kryesore të kultit, bashkë me paralajmërimin për rehabilitimin e Qendrës Mesjetare, janë vlerësuar si rilindje për Beratin.

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, të hënën ka njoftuar për përfundimin e restaurimit të dy xhamive të qytetit dhe teqesë, sistemimit të hapësirave rekreative dhe lidhjen e një sheshi të ri të gurtë me lagjen muze.