Kulturë

Rreth 200 libra të vlefshëm që ishin vjedhur, gjenden nën dyshemenë e një shtëpie në Rumani

Rreth 200 libra të vlefshëm që ishin vjedhur, gjenden nën dyshemenë e një shtëpie në Rumani
Foto: BBC

Rreth 200 libra “të pazëvendësueshëm” të cilët kanë vlerën më shumë se 3.2 milionë dollarë që ishin vjedhur nga një depo në Londër, janë gjetur të groposura nën dyshemenë e një shtëpie në Rumani.

Në to përfshihen botimet e para të Galileos dhe Isaac Newton.