Kulturë

Marrëveshje mes MKRS-së dhe Institutit Albanologjik për promovimin e trashëgimisë kulturore

Marrëveshje mes MKRS-së dhe Institutit Albanologjik për promovimin e trashëgimisë kulturore

Në mes të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Instituti Albanologjik sot është nënshkruar një memorandum bashkëpunimi.

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi tha se bashkëpunimi do të jetë për promovimin e trashëgimisë kulturore, e ku do të promovohen të rinjtë, derisa ka theksuar se në një të ardhme të afërt Kosova do të bëhet edhe pjesë e UNESCO-s.