Kulturë

As sivjet nuk ka restaurim të kullave të Jasharëve në Prekaz

As sivjet nuk ka restaurim të kullave të Jasharëve në Prekaz
 

Kanë kaluar dy dekada që nga përfundimi i luftës në Kosovë. Numri i njerëzve që e vizitojnë vend-burimin e lirisë është në rritje.

Vizitorë vendorë e të huaj duan të shohin nga afër dëshmitë prej ku nis lufta dhe liria e Kosovës.