Kulturë

“FemArt 2020” mbahet nga 15 deri më 20 tetor

“FemArt 2020” mbahet nga 15 deri më 20 tetor

Edicioni i tetë i festivalit “FemArt” do të realizohet më 15 deri më 20 tetor në Prishtinë, kanë njoftuar organizatorët.

Në një komunikatë për media është bërë e ditur që motoja e edicionit për vitin 2020 është “Solidariteti dhe Qëndrueshmëria”.