Kulturë

Aktorët kërkojnë të punësohen në “Dodona”, paralajmërojnë protestë

Shtimi i numrit të aktorëve rezidentë në teatrin “Dodona”, si dhe respektimi i Ligjit për teatrot, janë kërkesat e një grupi aktorësh të Prishtinës, që i adresuan të mërkurën para Komunës së Prishtinës.

Hapja e konkursit për pranimin e rreth pesëmbëdhjetë aktorëve është kërkesa e aktorëve, të cilët u grumbulluan për t’i përsëritur nevojat e shtruara qysh dy vjet më parë, raporton KOHA.