Kulturë

Të tjerat janë heshtje

Të tjerat janë heshtje
 

Bekimi, i lumi unë që e kam njohur! Më ka munguar një pjesë e fuqishme si në jetë ashtu edhe në profesion. Më ka zhvilluar tej mase. Fillimisht kisha dëgjuar për një regjisor, i cili është i ashpër në punë. Natyra ime e ka refuzuar që në start mënyrën e ashpër. Fillimisht e kam parë në çdo shfaqje dhe çdo provim të studentëve. Madje, edhe në “Skena UP” e kam takuar në çdo edicion. Ai ka qenë gjithmonë aty ku kishte studentë.

Bekimi është beku me studentët qe ai i ka zgjedhë vetë dhe thoshte: “Komplimenti ma i mirë në jetë asht me kanë student tanë jetën”. Njohje vetëm virtuale. Kështu e dija kush është, por kam hezituar t’i ofrohem. Kisha pak frikë se cili do të ishte reagimi. Por kur e kam njohur, atëherë jam bërë pishman që nuk i