Kulturë

Ndahen çmimet për dramë shqipe “Katarina Josipi”, fitues Osman Goranci

Ndahen çmimet për dramë shqipe “Katarina Josipi”, fitues Osman Goranci

Osman Goranci fitoi çmimin e parë me dramën “Gratë dhe Napoloni” në konkurrencën e dramës shqipe “Katarina Jospi”, ndërkaq Ibush Arifi fitoi vendin e dytë në konkursin e ndarjes së çmimeve për Dramë Origjinale Shqipe “Katarina Josipi” për dramën “Lufta e gruas”.

Këto dy çmime për të dy laureatët i ndau sot ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi. Vendimet për çmime ministrja Dumoshi i ndau në bazë të vlerësimeve të jurisë profesionale në përbërje të profesor Ekrem Kryeziu – kryesues, Getoarbë Mullqi, Vlorë Nikçi, Ardian Morina dhe Jehona Shyti – anëtarë.