Kulturë

Drama e Luftës së Dytë Botërore për “normalitetin e ri”

Drama e Luftës së Dytë Botërore për “normalitetin e ri”

Në punën e tyre pa pushim, përgjatë 19 episodeve të gjata të “Foyle's War”, drama madhështore e Anthony Horowitz është e vendosur në Britani, nën rrënojat e operacioneve policore të Norvegjisë në vitin 1940 dhe pesë vjet më tutje, në Ditën e Fitores së Evropës (8 maj 1945).

Këto 19 episode apo 29 orë në dekadat e fundit kanë qenë një vend i sigurt dhe i gëzueshëm për familjen time, sa ne në fakt i kemi shikuar të gjitha episodet tri herë. Pra, në total janë 87 orë para televizorit, transmeton KOHA