Kulturë

Një dëshmi, nëse jo për histori, së paku për jetën e përditshme

Një dëshmi, nëse jo për histori, së paku për jetën e përditshme

As në ëndërr nuk më kishte shkuar ndërmend se do të vinte dita të shkruaja një libër si ky. Kisha plane të tjera të shumta, prej të cilave nuk kam hequr dorë, por ato mbetet të presin një kohë tjetër më të mirë. Sepse, nuk i ngjan puna punës, thonë në vendlindjen time. Ka punë që presin dhe ka të tjera që ose bëhen sot, në këtë moment, ose nuk bëhen fare.

Më 14 mars, një ditë pas shfaqjes së rasteve të para me koronavirus në Kosovë, vendosa të mbaja ditar, gjë që e kam bërë herë pas here edhe më parë, transmeton KOHA.