Kulturë

Ministrja Dumoshi zotohet që do të themelojë Qendrën e Librit

 

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi priti sot anëtarët e sapo emëruar të Këshillit të Librit. Ajo me këtë rast tha se qasja dhe bashkëpunimi i saj si ministre do të jetë gjithmonë në funksion dhe në ndihmë të autorëve dhe botuesve në Kosovë.

Libri dhe veprimtaria botuese është ndikuar dhe dëmtuar nga pandemia e COVID-19, prandaj edhe do të jenë pjesë e pakos emergjente për kulturë.