Kulturë

Shuhet profesori universitar e mjeku i njohur Dr. Simë Dobreci

 

Dje, në moshën 86 vjeçare, u nda nga jeta inelektuali, humanisti, krijuesi dhe veprimtari i njohur Dr. Simë Dobreci.

Vdekja e dr. Simës është humbje e madhe për shqiptarët në Malin e Zi, por edhe më gjerë.