Kulturë

Bibliotekat të mbyllura për lexuesit, kërkohen sqarime shtesë nga institucionet

Dera hyrëse e Bibliotekës Kombëtare “Pjetër Bogdani” vazhdon të mbetet e mbyllur për lexuesit, që nga mesi i marsit të këtij viti.

Lexuesit nuk kanë qasje në sallat e leximit dhe as të shkëmbimit të librave. Kjo pasi që faza e tretë e masave lehtësuese ndaj pandemisë nuk e ka paraparë hapjen e plotë të bibliotekave.