Kulturë

Rrugëtimi dhe sukseset e filmit “Zana”

Rrugëtimi dhe sukseset e filmit “Zana”

Festivali gjerman i filmit “goEast” e përmbylli edicionin e 20-të me ceremoninë online të ndarjes së çmimeve, nga e cila triumfues dolën tre filma kosovarë.

Në mesin e tyre ishte edhe filmi i metrazhit të gjatë “Zana”, me regji të Antoneta Kastratit, i cili e mori çmimin e televizionit “3sat” që është partner medial i festivalit.