Kulturë

Baballarë, djem e gjyshi mjeshtër përpunojnë “Sweet Little Angel”

Djemtë, baballarët dhe një gjysh mjeshtër nga Helsinki, janë bërë bashkë në këtë projekt muzikor të realizuar gjatë karantinës.

Përpunimi i këngës “Sweet Little Angel” bën bashkë tre breza muzikantësh të familjeve Gjurgjiali, Veseli e Kiseri.