Kulturë

Kultura në pandemi: Pezullimi i aktiviteteve dhe sinjalet e para drejt ringjalljes

Kultura në pandemi: Pezullimi i aktiviteteve dhe sinjalet e para drejt ringjalljes
 

Jeta kulturore u paralizua më 12 mars, me vendim të Qeverisë së Kosovës që përcaktonte masat e parandalimit të shpërndarjes së koronavirusit.

Institucioneve publike të kulturës iu vu dryni dhe të gjitha aktivitetet u pezulluan.