Kulturë

Është anuluar ngjarja e përvitshme “Comic-Con”

 

Ngjarja madhore e San Diegos, “Comic-Con”, është ndër organizimet e fundit të profilit të lartë që është anuluar, për herë të parë në 50 vjetët e historisë së saj.

E njohur si një ngjarje e rëndësishme e showbizit, e cila i mbledh në një vend të gjithë adhuruesit e librave komikë, dhe tradicionalisht ndiqet nga më shumë se 167.000 njerëz, ishte planifikuar të mbahej nga 23 deri më 26 korrik. Tani edicioni i radhës i “Comic-Con” do të zërë vend më 22 dhe 25 korrik të vitit 2021.