Kulturë

Ava Max - trashëgimtarja e Lady Gagas

 

Ava Max këndoi për herë të parë në publik kur ishte 8-vjeçare: atë ditë autorja e hitit “Sweet But Psycho” zbuloi se ajo kishte superfuqi në skenë.

Nga Madonna, deri tani, sa gra mendoni që janë quajtur “mbretëreshat e reja të pop-it”: Britney Spears, Lady Gaga, Miley Cyrus, Christina Aguilera, dhe lista ka vazhduar me një sfidë të re për fronin: Ava Max. Është këngëtarja dhe tekstshkruesja amerikane me prejardhje nga Shqipëria, e cila u bë e njohur falë hitit të saj “Sweet But Psycho” (2018), e që këtë vit e lansoi këngën e saj nga albumi i saj i parë debutues. Kënga titullohet “Kings & Queens”.