Kulturë

Ilustrimi i izolimit, dyshja “2cm Humans” sjell krijimet nga shtëpia

Ilustrimi i izolimit, dyshja “2cm Humans” sjell krijimet nga shtëpia

Dyshja Driton Goleshi dhe Lyra Pallaska sjellin ilustrime të veçanta të personazheve në karantinë. Driton Goleshi rrëfen se si po i ilustron ditët e izolimit.

Personazhet e tyre të ilustruar në 2 centimetra tashmë janë vendosur në karantinë.