Kulturë

“Djali, që ka qenë rezultat i dhunimit, nuk është dashtë prej nanës së vet”

“Djali, që ka qenë rezultat i dhunimit, nuk është dashtë prej nanës së vet”

“T’padashtun”, me skenar dhe regji të Edon Rizvanollit, trajton ngjarjen e një adoleshenti, i cili jeton me nënën e tij kosovare në Amsterdam dhe që rikthimi i traumave të nënës së tij e vë para situatave të cilat nuk i kupton.

Për filmin, premiera televizive e së cilit, do të jetë të dielën në orën 20:30 në Kohavision, sot në Express, ka dhënë detaje nga rrëfimi dhe rrugëtimi i këtij projekti, vetë regjisori, Edon Rizvanolli.